Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood

Productnr: 128393
Luckies
Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
  • Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
  • Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
  • Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
  • Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
-25%
Wie reist, kan veel vertellen. Al die bijzondere ervaringen leg je het beste vast met het veelzijdige travelogue reisdagboek van Luckies.
Meer info
24.95
€ 18,7118.71

Beschrijving Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood
Het travelogue reisdagboek van Luckies is het ultieme cadeau voor iedereen met een onstilbare honger voor reizen. In een prachtig ontworpen folder vind je een dagboek waarin je je trips kunt plannen of je interessante belevingen onderweg kunt neerpennen en als extraatje zijn er 8 mini-krasmappen die elk een andere regio afbeelden en bedekt zijn met gouden folie. Leg onderweg elke stap van je reis vast door notities te maken in het dagboek en bezochte locaties op de gouden mappen open te krassen. In de folder is er ook ruimte voor ticketstrookjes, kaartjes en andere kleine souvenirs van papier. Zo heb je jarenlang een definitief document met al je wereldwijde ervaringen.
Specificaties
Kleur:Rood
Andere uitvoeringen:
Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier - 24.95
Luckies Reisdagboek Travelogue - Blauw - 24.95
 
Over Luckies
files/v_bshz6e.jpg


Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 


Bekijk het hele Luckies assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Reisdagboek Travelogue - Rood en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!