Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier

Productnr: 128392
Luckies
Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier
  • Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier
  • Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier
  • Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier
Wie reist, kan veel vertellen. Al die bijzondere ervaringen leg je het beste vast met het veelzijdige 'adventure journal' reisdagboek van Luckies.
Meer info
€ 24,9524.95

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Belgiƫ!

Beschrijving Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier
Het adventure journal reisdagboek van Luckies is het ultieme cadeau voor iedereen met een onstilbare honger voor reizen! In dit pakket vind je een boekje waarin je maar liefst 300 activiteiten en avonturen vindt om te doen! Kies uit de categorieën natuur, cultuur, activiteit of keuken en je reist voortaan compleet anders door een land heen! Met de bijgeleverde scratchmap kun je wegkrassen wat je hebt gehad en voor je het weet heb je een heel continent achter je gelaten!
Specificaties
Breedte:17 cm
Kleur:Zwart
Lengte:22,5 cm
Materiaal:Papier
Woonstijlen:Basic
Andere uitvoeringen:
Luckies Reisdagboek Travelogue - Blauw - 24.95
 
Over Luckies
files/v_bshz6e.jpg


Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 


Bekijk het hele Luckies assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Luckies Adventurer's Guide Reisdagboek - Papier en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!