Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket

Productnr: 170618
Green lifestyle store
Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
  • Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
  • Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
  • Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
  • Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
  • Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket
Hoe leuk? Deze weckpot wordt als DIY-pakket geleverd. Met wat groene vingers en een paar minuten van je tijd, kun je in no-time genieten van de door jou geplante Coffea arabica.
Meer info
€ 39,9539.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland en België!
Verzendkosten 3.95

Beschrijving Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket

Gratis Let it grow zaadjes t.w.v. €7,- bij aankoop van een Green Lifestyle Store plant. Actie is geldig t/m 16 januari 2018.

De Coffea arabica in weckpot van Green Lifestyle Store zorgt voor zichzelf en is de ideale plant als je beginnende groene vingers hebt! Je mag het pakket namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. De pot bootst de natuurlijke luchtvochtigheid van het leefklimaat van de plant na, waardoor de pot kan beslaan. Doordat de lucht met zijn voedingstoffen constant gerecycled wordt, kun je maanden plezier hebben van de plant zonder externe verzorging. De Coffea arabica wordt ook wel koffieplant genoemd en komt uit Ethiopië. De plant groeit normaal gesproken in tropische en warme gebieden en is daar verantwoordelijk voor maar liefst 75% van de koffieproductie.

Bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. En juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. De verpakking alleen is namelijk al een cadeautje!

Planten en gezondheid:
Een huis is pas een thuis wanneer je er echt tot rust kunt komen, daarbij zijn naar ons inzicht planten onmisbaar. Planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur; ze breken schadelijke stoffen actief af en maken zuurstof uit CO2. Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een mooie én gezonde leefomgeving, delen wij onze groene musthaves graag met jou!

Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogtematen en vormen kunnen dan ook afwijken van de foto door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Verzorging:

De plant zorgt voor zichzelf. Het is belangrijk om de pot gesloten te houden om het klimaat in de pot niet te verstoren.

Plaats de plant op een lichte plek maar niet in de volle zon. Plaats de plant op een plek waar de temperatuur constant is, het liefst op kamertemperatuur.

Minimaal 18°C en maximaal 25°C.

Alle planten in weckpot zijn zorgvuldig getest door onze kweker. Uit de praktijk blijkt dat de gemiddelde levensduur 3 tot 6 maanden is. Toch zien we ook vaak dat de levensduur langer is, mits de omstandigheden ideaal zijn. Planten blijven levende organismen waardoor we helaas geen garanties kunnen geven met betrekking tot de levensduur.

Specificaties
Aantal:1
Diameter:25 cm
Geschikt voor binnen:ja
Geschikt voor buiten:nee
Hoogte:30 cm
Inclusief:weckpot
Kleur:Transparant
Andere uitvoeringen:
Green Lifestyle Store Kamerplant Vleeseter in Weckpot - DIY Pakket - 39.95
 
Over Green Lifestyle Store
101010/grn_tekst.jpg

Kom je, net als wij, graag elke dag thuis in een gezellig en mooi ingericht huis? En staat, naast je drukke bestaan, gezond leven hoog op de prioriteitenlijst? Bij Green Lifestyle Store vind je planten die met recht een designstuk genoemd kunnen worden en die ons leven ook nog eens gezonder én gelukkiger maken!

Bij elke plant ontvang je vanzelfsprekend ook meer informatie over je nieuwe huisgenoot waaronder tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. Bekijk het assortiment in de shop en beslis zelf met welke plant je jouw eigen interieur of dat van een ander een groene boost wilt geven!

 


Bekijk het hele Green Lifestyle Store assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
Schrijf de eerste recensie voor de Green Lifestyle Store Kamerplant Coffea Arabica in Weckpot - DIY Pakket en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!