GiftForYou Cadeaubon: Sensatie

Productnr: 149049
GiftForYou
GiftForYou Cadeaubon: Sensatie
Houd je van sensatie en van een adrenalinekick? Dan is deze cadeaubon het perfecte cadeau voor jou.
Meer info
€ 199,00199.-


Beschrijving GiftForYou Cadeaubon: Sensatie

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Schuilt er een echte daredevil in je en gaat je hart sneller kloppen van een sensationele belevenis? Maak dankzij deze cadeaubon je droom waar en kies uit de geselecteerde belevenissen waar je gegarandeerd een adrenalinekick van zult krijgen. Wat dacht je van parachute springen, zweefvliegen of kiten? De bon is voor één of meerdere personen geldig. Je hebt de keuze uit ongeveer 25 locaties in Nederland.

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 

Specificaties
Digitaal verzonden:ja
Over GiftForYou
101010/giftforyou.jpg

Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd een leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie.


Bekijk het hele GiftForYou assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Sensatie en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!