GiftForYou Cadeaubon: Drive Experience

Productnr: 149047
GiftForYou
GiftForYou Cadeaubon: Drive Experience
Geef je vriend, vader of oom een onvergetelijke drive experience cadeau.
Meer info
€ 149,00149.-


Beschrijving GiftForYou Cadeaubon: Drive Experience
Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Is jouw vriend, vader of neef ook zo gek van de meest snelle auto's en is het altijd al zijn droom geweest om in een supergave auto te rijden? Met deze bon geef je hem een drive experience voor één of meerdere personen cadeau en kun je hem in een Ferrari of Lamborghini laten rijden. Wedden dat hij je eeuwig dankbaar is? Je kunt terecht bij ruim 25 locaties in heel Nederland. 

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 
Specificaties
Digitaal verzonden:ja
Over GiftForYou
101010/giftforyou.jpg

Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd een leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie.


Bekijk het hele GiftForYou assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: Drive Experience en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!