Boek Mindf*ck - Victor Mids

Productnr: 188611
Centraal Boekhuis
Boek Mindf*ck - Victor Mids
Met dit interactieve boek geven illusionist Victor Mids en producent Oscar Verpoort voor het eerst hun mindf*ckgeheimen prijs. 
Meer info
€ 24,9524.95

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in België!

Beschrijving Boek Mindf*ck - Victor Mids
Word jij ook altijd zo omvergeblazen door het programma MINDF*CK? Met dit interactieve boek geven illusionist Victor Mids en producent Oscar Verpoort voor het eerst hun mindf*ckgeheimen prijs. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij met dit boek een uniek inkijkje in de werking van je brein.

Met deze 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Hoe kan het boojiverbled dat je dit knut lzeen. En natuurlijk leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren. Straks kan zelfs jij gedachtenlezen, leugens detecteren of altijd winnen met kop of munt. Een aanrader.

Victor Mids en Oscar Verpoort ontmoetten elkaar op de middelbare school door hun gedeelde hobby: illusionisme. Sindsdien zijn ze beste vrienden en bedachten ze samen het tv-programma MINDF*CK. Victor is illusionist en studeerde geneeskunde. Oscar is producent en regisseur en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie. In zowel het tv-programma als het boek brengen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap op een unieke manier samen.
Specificaties
Breedte:17,1 cm
Diepte:2,4 cm
Kleur:Grijs
Lengte:23 cm
Materiaal:Papier
Producttype:Boek
Soort kaft:paperback
Over Centraal Boekhuis
101010/logo_centraalboekhuis.jpg

Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 


Bekijk het hele Centraal Boekhuis assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Boek Mindf*ck - Victor Mids en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!