Boek BBQbijbel - Julius Jaspers

Productnr: 206761
Centraal Boekhuis
Boek BBQbijbel - Julius Jaspers
  • Boek BBQbijbel - Julius Jaspers
  • Boek BBQbijbel - Julius Jaspers
Ben jij helemaal gek op barbecueën? Dan is de BBQbijbel vanaf nu het boek dat jij moet hebben.
Meer info
€ 29,9929.99

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in België!

Beschrijving Boek BBQbijbel - Julius Jaspers
Ben jij helemaal gek op barbecueën? Dan is de BBQbijbel vanaf nu het boek dat jij moet hebben. Een echte BBQman kan eigenlijk niet door het leven zonder dit bijzondere boek. Hoe haal jij de beste stukken vlees, vis of groente van het warme vuur.  Alle basisprincipes worden met je doorgenomen, jij zal alles weten. Niet alleen jij bent hier blij mee, maar ook je omgeving. Vanaf nu serveer jij het beste van de BBQ, geen ontkomen aan!

De schrijver, Julius Jaspers, is een geboren bakker, een echte vakman. Deze man heeft kennis van zaken en deelt zijn passie met jou. Je zal niet snel iemand tegenkomen die meer weet dan hij. Het is een ambacht en deze ambacht moet blijven bestaan. Wil je wat over het barbecueën leren? Leer het van de beste in dit fantastische boek. Een bijbel voor het leven! 
Over Centraal Boekhuis
101010/logo_centraalboekhuis.jpg

Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 


Bekijk het hele Centraal Boekhuis assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Boek BBQbijbel - Julius Jaspers en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!