Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek

Productnr: 206760
Centraal Boekhuis
Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek
  • Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek
  • Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek
Ben jij helemaal gek op bakken? Dan is de bakbijbel vanaf nu het boek dat jij moet hebben.
Meer info
€ 29,9929.99

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Belgiƫ!

Beschrijving Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek
Ben jij helemaal gek op bakken? Dan is de bakbijbel vanaf nu het boek dat jij moet hebben. Een echte bakker kan eigenlijk niet door het leven zonder dit bijzondere boek. Hoe maak je de beste hartige en zoete lekkernijen. Alle basisprincipes worden met je doorgenomen, jij zal alles weten. Niet alleen jij bent hier blij mee, maar ook je omgeving. Vanaf nu bak en serveer jij het beste de lekkerste taartjes, koekjes en alle andere heerlijke dingen waar je iemand in zijn slaap voor wakker kan maken.  

De schrijver, Rutger van den Broek, is een geboren bakker, een echte vakman. Deze man heeft kennis van zaken en deelt zijn passie met jou. Je zal niet snel iemand tegenkomen die meer weet dan hij. Het is een ambacht en deze ambacht moet blijven bestaan. Wil je wat over het bakken leren? Leer het van de beste in dit fantastische boek. Een bijbel voor het leven! 
Over Centraal Boekhuis
101010/logo_centraalboekhuis.jpg

Het Centraal Boekhuis is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in de Nederlandse taal. Het dient als een magazijn waaruit boekwinkels in Nederland en Vlaanderen bevoorraad kunnen worden. 


Bekijk het hele Centraal Boekhuis assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Boek Bakbijbel - Rutger van den Broek en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!